Partner: Galen Pharm


Ponuda: Popust 30% na Adrien Gagnon suplemente


Vreme trajanja ponude: 18.05.2023 – 18.05.2024.


Opis ponude:


Ponuda se odnosi na kupovinu kanadskih ADRIEN GAGNON suplemenata u Galen pharm onlajn apoteci www.apotekanet.rs uz korišćenje kupon koda koji možete da otkrijete klikom na "Iskoristi benefit". Ovaj popust se ne sabira sa već postojećim popustima i akcijama, već se, ukoliko je izabrani proizvod na redovnom sniženju, obračunava veći procenat popusta. Popust se obračunava od pune MP cene.


Uslovi promocije:


- Popust se ne sabira sa već postojećim popustima i akcijama, već se, ukoliko je izabrani proizvod na redovnom sniženju, obračunava veći procenat popusta. Popust se obračunava od pune MP cene.


- Ponuda važi samo za kupovine putem web shop-a www.apotekanet.rs, uz korišćenje kupon koda


- Navedena ponuda nije ponuda Lidl KD Srbija, već je isključivo ponuda partnera AU "GALEN PHARM", Beograd. Lidl KD Srbija putem svojih komunikacionih kanala prenosi informaciju o ponudi partnera.


Kako da iskoristim ponudu Partnera?


1. Preuzmi Lidl Plus aplikaciju i registruj se.

2. Poseti posebnu sekciju za ponude Partnera u Lidl Plus aplikaciji i pronađi ponudu Galen Pharm.

3. Kopiraj kod iz Lidl Plus Aplikacije, koji dobijaš klikom na “Iskoristi benefit”

4. Klikom na link ispod koda, bićeš preusmeren na specijalnu stranicu Partnera gde možeš, uz kod koji si otkrio u Lidl Plus aplikaciji možeš da ostvariš benefit.Potrebna ti je pomoć?U slučaju nejasnoća u vezi sa ponudom partnera, možeš kontaktirati partnera direktno na broj 0646470000

Pomoć u vezi Lidl Plus aplikacije možeš pronaći na putanji u Lidl Plus aplikaciji: Više > Pomoć