Nedeljni popusti


Kad ti klikne da uštediš! Budi u plusu sa svakom kupovinom, uz Lidl Plus! Kako? Jako je lako - samo treba da pratiš sledeće korake!

Text And Image Section


Registracija

Otvori aplikaciju i prati uputstva. Izaberi tvoju omiljenu prodavnicu i reci nam kako se zoveš. Poslaćemo ti SMS poruku za potvrdu tvog naloga i broja telefona. Nakon toga, treba samo da prihvatiš uslove korišćenja aplikacije, kao i da želiš da sa nama podeliš podake o tome kako koristiš aplikaciju i postaješ Lidl Plus član! Otvori je odmah, jer mnoge pogodnosti već čekaju na tebe.

Text And Image Section


Kako se koristi kupon u prodavnici

Kupone možeš lako da pronađeš na dnu početnog ekrana, u delu Kuponi. Nakon što otvoriš ovaj deo aplikacije, odmah ćeš videti sve kupone koji su ti trenutno dostupni. Ukoliko neki od njih želiš da iskoristiš u svojoj narednoj kupovini, klikni na dugme „AKTIVIRAJ” i kupon će biti aktivan za korišćenje. Lako je, zar ne? Svi aktivirani kuponi će automatski biti primenjeni na kasi, kada skeniraš svoju Lidl Plus digitalnu karticu.

Text And Image Section


Grebalica

Nakon svake kupovine, tokom koje se identifikujes kao Lidl Plus korisnik skeniranjem svoje digitalne kartice na kasi, dobićeš jednu Grebalicu. Grebalica će biti prikazana na početnom ekranu. Sve što treba da uradiš posle toga je da je „ogrebeš” i uživaš u dodatnom kuponu. Dobijeni kupon će biti sačuvan u delu aplikacije sa kuponima. Obrati pažnju da minimalni razmak između dve kupovine mora da bude 1h, kako bi ponovo dobio Grebalicu.

Text And Image Section


Pronađi omiljenu prodavnicu

Da li želiš da promeniš svoju omiljenu Lidl prodavnicu? Nikakav problem. Treba da odeš na opciju „Više” na dnu početnog ekrana, pa na deo Pronađi prodavnicu. Novu Lidl prodavnicu možeš da pronađeš preko pretraživača (sa ikonicom lupe, u gornjem desnom uglu), na mapi, ili ukoliko odeš na listu svih prodavnica. Nakon toga treba samo da klikneš na željenu prodavnicu i da potvrdiš svoj izbor preko dugmeta „IZABERI KAO OMILJENU PRODAVNICU”.

Text And Image Section


Promene profila

Ukoliko želiš da promeniš neke od informacija o sebi, treba da odeš na Profil, koji se nalazi u delu „Više” na dnu početnog ekrana. Nakon toga treba da odeš na deo Moj Lidl nalog, gde možeš da promeniš sve zeljene podatke.

Text And Image Section


Obaveštenja

Da li želiš da uvek budeš u toku sa svim Lidl Plus novostima? Sve što treba da uradiš je da odeš na „Više” na dnu početnog ekrana, izabereš Podešavanja, pa u delu Komunikacije izabereš da li novosti želiš da primaš preko obaveštenja, E-maila, SMS-a ili poštom.

Text And Image Section


Promena zemlje i jezika

Uvek možes da koristiš svoju Lidl Plus karticu. Nije važno da li si na odmoru, na službenom putu ili studiraš van zemlje, i dalje možeš da nastaviš da uživaš u svim benefitima Lidl Plus-a. Sve što treba da uradiš je da odeš na „Više” na dnu početnog ekrana, izabereš Podešavanja, pa u delu Zemlja i jezik izabereš svoju trenutnu lokaciju i prihvatiš uslove korišenja koji važe u toj zemlji. Lista zemalja koje možeš da izabereš se odnosi na zemlje u kojima je Lidl Plus aplikacija trenutno dostupna.

Text And Image Section


Lidl Plus PONUDE su opet tu!


Uz Lidl Plus ponude imaš mogućnost da kupiš neograničen broj svojih omiljenih artikala!


Pronađi aktuelne ponude u okviru aplikacije koje se nalaze na dnu početnog ekrana.


  • Mogu da se koriste više puta
  • Iste su za sve „Lidl Plus” korisnike
  • Popust se automatski aktivira skeniranjem kartice