Text And Image SectionŠta je Lidl Plus?

Lidl Plus je tvoja digitalna kartica lojalnosti, koja ti donosi različite benefite i pogodnosti svake nedelje. Skeniraj karticu na kasi prilikom svake kupovine i uživaj u uštedama.

Text And Image Section

Nedeljni kuponi

Svake nedelje imaš priliku da uživaš u ekskluzivnim kuponima. Treba samo da ih aktiviraš u Lidl Plus aplikaciji i da ih iskoristiš na kasi skeniranjem svoje Lidl Plus digitalne kartice.

Text And Image SectionPonude partnera

Otkrijte dodatne popuste koje nude Lidl Plus Partneri.

Pogledajte ponude partnera

Text And Image Section
Digitalni letak


Budi uvek u toku, čak i kada nisi pored računara: uz opciju Digitalni letak imaćeš pristup svim ponudama, čak i sa mobilnog telefona.

Text And Image Section

Grebalica

Svaki put kada na kasi skeniraš svoju Lidl Plus digitalnu karticu prilikom kupovine, dobićeš jednu Grebalicu. Svaka Grebalica ti donosi jedan dodatni kupon na neke od tvojih omiljenih proizvoda iz našeg asortimana.


Text And Image Section
Pronađi prodavnicu

Ova opcija ti omogućava da izabereš tvoju omiljenu Lidl prodavnicu, koju vrlo lako možeš da promeniš u svakom trenutku, bez obzira gde se nalaziš. Izborom omiljene prodavnice možeš uvek lako da proveriš njeno radno vreme, koliko je trenutno potrošača u toj prodavnici, ali i da pomoću putokaza nađeš najbliži put do nje. Ponude i kuponi koji se pojavljuju u Lidl Plus aplikaciji ne zavise od izbora omiljene Lidl prodavnice.