Text And Image SectionDigitalni račun ti je dostupan u Lidl Plus aplikaciji za svaku kupovinu za koju si skenirao svoju Lidl Plus digitalnu karticu na kasi.


Istoriji računa možeš pristupiti preko ikonice na dnu početnog ekrana, iz dela ,,Više’’, kao i iz Pregleda kupovine .

Text And Image Section
Iz pregleda kupovine možeš pristupiti računu koji se odnosi na datu kupovinu.

Text And Image Section


Pregled obavljenih transakcija je sada veoma jednostavan i trajno se čuva. U istoriji računa, klikom na „obeleži“ možeš označiti transakcije kao „omiljene“ i one će se prikazivati i u posebnom delu „omiljeni“. Takođe, transakciju možeš označiti kao omiljenu, jednostavnim klikom na zvezdicu u gornjem delu samog računa. Podaci o broju iskorišćenih kupona takođe su ti prikazani u pregledu obavljenih transakcija.

Text And Image Section
Transakcije možeš obrisati iz pregleda i podeliti sa drugim osobama uz pomoć opcije podeli (opcije su dostupne klikom na tri tačke u gornjem desnom uglu računa).

Text And Image SectionUz digitalni račun ti je olakšan povrat proizvoda. Fiskalni račun u papirnoj formi ti više nije neophodan za obavljanje povrata. Jednostavnim skeniranjem prvog QR koda sa vrha računa koji se nalazi ispod naziva Kopija računa, možeš izvršiti povrat proizvoda. Da bi uradio povrat, neophodno je da, uz dokaz o kupovini, proizvod bude u originalnom pakovanju, sa etikatama, bez tragova nošenja ili korišćenja i neoštećen.

Text And Image SectionUkoliko uradiš povrat proizvoda, pojaviće ti se „Kopija za povrat“ u produžetku digitalnog računa. Na telefonima sa Android operativnim sistemom, boja slova na kopiji za povrat će biti crna, dok će na telefonima sa iOS operativnim sistemom boja biti crvena. Boja ne utiče na funkcionalnost opcije za povrat.

Čuvanje digitalnih računa može biti usklađeno sa zakonskom obavezom čuvanja računa. U aplikaciji trenutno možeš sačuvati neograničen broj digitalnih računa.