Tri sveta PARKSIDE®

 1. PARKSIDE® Alati

  PARKSIDE® Alati

  Pripremate li se za novi projekat u svojoj radionici i tražite pravi alat? Ručni alati, električni alati, kao i sve što vam je potrebno za opremu vaše radionice - PARKSIDE® nudi sve za svaki DIY-projekat!

 2. PARKSIDE® Bašta

  PARKSIDE® Bašta

  Našoj bašti, bilo da ima travnjak, cveće ili povrće, potrebna je odgovarajuća nega. Za svaki zadatak pronađite pravi PARKSIDE® alat ovde i dobijte savršeno negovanu baštu.

 3. PARKSIDE® punjivi

  PARKSIDE® punjivi

  PARKSIDE® punjivi alati nude veliku snagu i svestranost. Naše baterije imaju tehnologiju balansiranja ćelija i mogu se naći u seriji punjivih alata od 12V i 20V.

Kvalitet obezbeđuje PARKSIDE®

Text And Image Section
PARKSIDE® ne samo da nudi veliki izbor alata za tvoju radionicu ili baštu, već garantuje da ćeš kroz strogu kontrolu bezbednosti i kvaliteta, dobiti moćnog pomoćnika za sledeći projekat gradnju u svojoj radionici. Alati impresioniraju svojim odličnim odnosom cene i performansi, kao i velikom snagom, što ih čini idealnim za potrebe tvoje radionice. Bez obzira da li tražiš testere, brusilice ili rende, sigurno ćeš pronaći ono što ti treba u PARKSIDE® asortimanu.

A kada se tvoji zahtevi povećaju, sada možeš da završiš bilo koji zadatak... Jer jednom PARKSIDE®, zauvek PARKSIDE®!

Kvalitet PARKSIDE® alata

 1. Dug radni vek

  Električni alati dokazuju svoju pouzdanost samo ako održavaju svoje visoke performanse tokom dužeg vremenskog perioda, čak i kada se intenzivno koriste. Asortiman PARKSIDE® je to postigao jer ne pravi kompromise i odgovara zadatku.

 2. Izdržljivi materijali

  Planirate li novu izgradnju? Suočeni sa novim izazovom? Onda počnite! Izdržljivi materijali od kojih su napravljeni PARKSIDE® alati, pribor i radna odeća daju vam motivaciju za nove projekte i konstrukcije.

 3. Odličan odnos cene i performansi

  PARKSIDE® radionički alati i oprema nude profesionalni kvalitet po pristupačnoj ceni. Izaberite alat i odgovarajuću radnu odeću: Sada ste spremni da ispunite svoj san o savršenoj radionici - sa PARKSIDE® asortimanom to je pristupačno!

PARKSIDE® asortiman električnih i ručnih alata

 1. Električni alati

  Električni alati

  Električni alati treba da imaju svoje mesto u svakoj radionici. Zahvaljujući svojoj električnoj funkciji, uvek su spremni za upotrebu. Električni alati Parkside vas ubede svojim performansama i izdržljivošću.

 2. Ručni alati

  Ručni alati

  Ručni alati su "mali" pomoćnici u laboratoriji, koji značajno doprinose konačnom rezultatu. Bilo da se radi o čekiću, šrafcigeru ili testeri, svaki ručni alat čini vaš rad mnogo lakšim i pomaže vam da postignete najbolji mogući rezultat!

PARKSIDE® asortiman opreme za radionice i bašte

 1. Oprema za radionicu

  Oprema za radionicu

  U radionici vam je potrebno dovoljno prostora za nove ideje - i naravno pravi alat. Parkside radionička oprema vam pomaže da se organizujete, da uštedite dragoceni prostor, tako da čak i ako imate malu radionicu, možete da ugradite veliku konstrukciju.

 2. Baštenski alati

  Baštenski alati

  Bilo da kosite travnjak, zalivate cveće, sečete žbunje ili berete povrće, u bašti uvek ima mnogo posla. Uz pomoć pravih alata za baštu Parkside, baštenski zadaci postaju lakši.

Punjivi uređaji i tehnologija

Olakšajte teške zadatke uz PARKSIDE punjive uređaje. Baterije za sve zadatke, od bušenja do sečenja. Samo napunite i idite. Performanse u kombinaciji sa bežičnom tehnologijom daju vam slobodu kretanja koja vam je potrebna za vaš sledeći projekat!


Kada postoji vremenski pritisak i glomazni uređaji nisu pravi za vaš prostor, onda su električni alati visokih performansi PARKSIDE X 12 V Team pravi izbor za vas.


Za vašu osnovnu radioničku opremu i veće „uradi sam“ projekte, naći ćete savršene alate u seriji PARKSIDE X 20 V Team. Širok asortiman raznovrsnih preciznih električnih alata kao što su punjivi odvijači, bušilice i odgovarajuće baterije i punjači mogu vam pomoći da ispunite svaku vašu želju!

Ne propustite narednu nedeljnu ponudu!

Text And Image SectionNe želiš da propustiš sledeću nedeljnu ponudu i interesuju te ekskluzivne informacije o našim proizvodima? Pretplati se na naš newsletter upravo ovde - čekaju te aktuelne ponude, novosti i još mnogo toga.


Budi uvek u toku!

Registruj se sada >