Partner: OTP banka


Ponuda: Masterata kredita kartica bez naknade 6 meseci


Vreme trajanja ponude: ie15.04-15.06.2024.


Opis ponude:


Želite veću finansijsku slobodu? Kupujte kada Vam odgovara, a plaćajte na rate bez kamate uz OTP Masterata kreditnu karticu čije se održavanje ne naplaćuje prvih 6 meseci uz prenos zarade u OTP banku. Dodatno, na raspolaganju su Vam brojni popusti kod OTP partnera kao i Mastercard® mesečne akcije i promocije. A kada ste van zemlje, lako rezervišite hotel, platite renta car usluge ili podignite novac kada Vam zatreba. Ponuda traje do 15.06.2024, a rok za prenos zarade je 15.07.2024.


Uslovi promocije:


Promocija je namenjena korisnicima LIDL Plus aplikacije koji u toku promotivnog perioda podnesu zahtev za OTP Masterata kreditnu karticu, čime ostvaruju pravo na 6 meseci bez troškova održavanja kartice, uz prenos zarade u OTP banku do 15.07.2024.

*Nakon isteka prvih 6 meseci, mesečno održavanje Masterata kartice će se plaćati po ceni određenoj tarifnikom OTP banke, što će biti regulisano ugovorom između OTP banke i korisnika. Saznajte više o pogodnostima korišćenja Masterate i OTP paketa računa i usluga na www.otpbanka.rs"

Navedena ponuda nije ponuda Lidl KD Srbija, već je isključivo ponuda partnera OTP banka Srbija akcionarsko društvo Novi Sad. Lidl KD Srbija putem svojih komunikacionih kanala prenosi informaciju o ponudi partnera.


Kako da iskoristim ponudu Partnera?


1. Preuzmi Lidl Plus aplikaciju i registruj se.

2. Poseti posebnu sekciju za ponude Partnera u Lidl Plus aplikaciji i pronađi ponudu partnera.

3. Kopiraj kod iz Lidl Plus Aplikacije, koji dobijaš klikom na “Iskoristi benefit”

4. Klikom na link ispod koda, bićeš preusmeren na specijalnu stranicu Partnera gde možeš, uz kod koji si otkrio u Lidl Plus aplikaciji možeš da ostvariš benefit.


Kontakt:


U slučaju nejasnoća u vezi sa ponudom partnera, možeš kontaktirati partnera direktno na broj: 0800 23 23 22 i na 011 30 11 555

Pomoć u vezi Lidl Plus aplikacije možeš pronaći na putanji u Lidl Plus aplikaciji: Više > Pomoć