Partner: Generali Osiguranje Srbija


Ponuda: Gratis rata na osiguranje najmlađih


Vreme trajanja: 01.01.2024. do 31.03.2024.


Opis ponude:


Junior 5+ osiguranje: deci je potrebna tvoja podrška, ma koliko puta se snovi i planovi budu menjali.

Klikni na"Iskoristi benefit" i obezbedi najmlađim članovima porodice budućnost uz gratis ratu u prvoj godini osiguranja. Bez obzira da li si baka, deka, roditelj/staratelj ili srodnik, neka deca osete tvoju podršku i u budućnosti.

Ovo štedno osiguranje će finansijski pomoći budućim lekarima, sportistima, preduzetnicima, školarcima u inostranstvu. Mogućnost dopunskih osiguranja je uključeno.


Uslovi promocije:


Ugovaranje na min. 10 godina.

Deca starija od 15 godina podležu drugom tipu osiguranja.

Uslovi osiguranja Junior 5+ detaljno će biti objašnjeni od strane Generali Osiguranje agenta u prvom razgovoru. Pisana verzija Uslova dostupna je na ovom linku.


*Na ovom sajtu dostupan vam je i link koji će vas odvesti na stranicu našeg partnera. Imajte u vidu da mi nemamo uticaj na obradu podataka od strane partnera kada posećujete njihovu stranicu. Detaljnije informacije o svrsi i obimu obrade podataka od strane, možete pronaći u njihovim pravilima o zaštiti podataka.


*Navedena ponuda nije ponuda Lidl KD Srbija, već je isključivo ponuda partnera Akcionarsko društvo za osiguranje GENERALI OSIGURANJE SRBIJA, Beograd. Lidl KD Srbija putem svojih komunikacionih kanala prenosi informaciju o ponudi partnera.


Kako da iskoristim ponudu Partnera?


1. Preuzmi Lidl Plus aplikaciju i registruj se.

2. Poseti posebnu sekciju za ponude Partnera u Lidl Plus aplikaciji i pronađi ponudu Generali osiguranje Srbija.

3. Klikni na ‘’Iskoristi benefit’’ u Lidl Plus aplikaciji

4. Sačekaj učitavanje Generali Osiguranje website stranice

5. Popuni podatke na Generali Osiguranje website stranici i javi se agentu koji ćete kontaktirati.


Potrebna ti je pomoć?


U slučaju nejasnoća u vezi sa ponudom partnera, možeš sačekati poziv agenta Generali Osiguranja Srbija nakon što popuniš formu u delu ‘Iskoristi benefit’’ ili kontaktirati partnera direktno na brojeve telefona 011/222 0 555 i 0800 222 555 (besplatna linija) i putem mejl adrese kontakt@generali.rs . Važno: u razgovoru i/ili mejlu potrebno je napomenuti da si korisnik/ca Lidl plus mobilne aplikacije


Pomoć u vezi Lidl Plus aplikacije možeš pronaći na putanji u Lidl Plus aplikaciji: Više > Pomoć