Partner: Erste Bank a.d. Novi Sad


Ponuda: 5.000 dinara - dobar razlog da otvoriš račun!


Vreme trajanja ponude: 01.06.2023 - 30.06.2023.


Opis ponude:


Ukoliko u toku promotivnog perioda zaključite Ugovor o Dinarskom ili Premium tekućem računu onlajn i prenesete zaradu/penziju na račun u Erste Banci u roku od 60 dana od momenta otvaranja računa ostvarujete pravo na poklon u iznosu od 5.000 dinara koji će biti uplaćen na vaš račun najkasnije u narednom mesecu od meseca u kome je evidentirana uplata zarade/penzije.


Uslovi promocije:


- Da biste ostvarili benefit, potrebno je da izvršite prenos zarade/penzije na račun u Erste Banci, u roku od 60 dana od momenta otvaranja računa.


- Otvaranjem Dinarskog tekućeg računa onlajn, održavanje računa je besplatno u narednih 12 meseci, nakon toga u skladu sa važećim cenovnikom.

- Mesečno održavanje Premium tekućeg računa je 595 dinara (nakon 31.08.2023. godine mesečno održavanje iznosiće 620 dinara)

- Navedena ponuda nije ponuda Lidl KD Srbija, već je isključivo ponuda partnera Erste Bank a.d. Novi Sad. Lidl KD Srbija putem svojih komunikacionih kanala prenosi informaciju o ponudi partnera.


Kako da iskoristim ponudu Partnera?


1. Preuzmi Lidl Plus aplikaciju i registruj se.


2. Poseti posebnu sekciju za ponude Partnera u Lidl Plus aplikaciji i pronađi ponudu Erste Bank a.d. Novi Sad.


3. Kopiraj kod iz Lidl Plus Aplikacije.


4. Klikom na link ispod koda, bićeš preusmeren na specijalnu stranicu Partnera gde možeš da apliciraš za otvaranje računa, a uz kod koji si otkrio u Lidl Plus aplikaciji kandiduješ se za ostvarenje benefita Partnera.


Potrebna ti je pomoć:


U slučaju nejasnoća u vezi sa ponudom partnera, možeš kontaktirati partnera direktno na broj 0800 201 201 (poziv je besplatan za pozive iz Srbije) ili na broj +381604848000 (za pozive iz inostranstva)


Pomoć u vezi Lidl Plus aplikacije možeš pronaći na putanji u Lidl Plus aplikaciji: Više > Pomoć