Partner: Erste Bank a.d. Novi Sad


Ponuda: Lidl poklon kartica uz keš kredit i prenos zarade!


Vreme trajanja ponude: 07.12. do 15.01.2024.


Opis ponude:


Podnesite zahtev za keš (gotovinski) ili kredit za refinansiranje obaveza u drugim bankama onlajn uz unos promotivnog koda bez obaveze prenosa zarade i ostvarite pravo na povoljniju fiksnu kamatnu stopu u odnosu na standardnu ponudu, a ukoliko ste među prvih 150 korisnika koji pored toga prenesu zaradu/penziju na račun u Erste Banci u roku od 60 dana od dana plasiranja kredita, ostvarujete pravo i na Lidl poklon karticu u vrednosti 6.000 RSD. Fiksna NKS se kreće od 9,80%, a EKS od 10,25%.


Uslovi promocije:


- Promotivna ponuda važi samo za kreditne zahteve sa fiksnom kamatnom stopom koji se podnesu onlajn, putem linka koji je dostupan u Lidl Plus aplikaciji i uz unos promo koda.


Ukoliko u toku promotivnog perioda podnesete zahtev za keš (gotovinski) ili kredit za refinansiranje obaveza u drugim bankama preko sajta Banke uz unos promotivnog koda bez obaveze prenosa zarade ostvarujete pravo na povoljniju fiksnu kamatnu stopu u odnosu na standardne uslove predviđene cenovnikom Banke, a ukoliko ste među prvih 150 korisnika koji pored toga prenesu zaradu/penziju na račun u Erste Banci u roku od 60 dana od dana plasiranja kredita, ostvarujete pravo i na Lidl poklon karticu u vrednosti 6.000 RSD koju možete iskoristiti u svim Lidl maloprodajnim objektima. Lidl poklon kartica će Vam biti isporučena na kućnu adresu najkasnije u narednom mesecu od meseca kada Vam je uplaćena zarada/penzija na račun otvoren u Erste banci.

Fiksna nominalna kamatna stopa se kreće od 9,80%, a efektivna kamatna stopa od 10,25%.


*Dodatna pogodnost: Otvaranjem Dinarskog tekućeg računa onlajn, održavanje računa je besplatno u narednih 12 meseci, nakon toga u skladu sa važećim cenovnikom.


- Navedena ponuda nije ponuda Lidl KD Srbija, već je isključivo ponuda partnera Erste Bank a.d. Novi Sad. Lidl KD Srbija putem svojih komunikacionih kanala prenosi informaciju o ponudi partnera.Kako da iskoristim ponudu Partnera?


1. Preuzmi Lidl Plus aplikaciju i registruj se.


2. Poseti posebnu sekciju za ponude Partnera u Lidl Plus aplikaciji i pronađi ponudu Erste Bank a.d. Novi Sad.


3. Kopiraj kod iz Lidl Plus Aplikacije koji dobijaš klikom na "Iskoristi benefit"


4. Klikom na link ispod koda, bićeš preusmeren na specijalnu stranicu Partnera gde možeš da apliciraš za keš (gotovinski) kredit ili kredit za refinansiranje obaveza u drugim bankama, a uz kod koji si otkrio u Lidl Plus aplikaciji kandiduješ se za ostvarenje benefita partnera.


Potrebna ti je pomoć:


U slučaju nejasnoća u vezi sa ponudom partnera, možeš kontaktirati partnera direktno na broj 0800 201 201 (poziv je besplatan za pozive iz Srbije) ili na broj +381604848000 (za pozive iz inostranstva)


Pomoć u vezi Lidl Plus aplikacije možeš pronaći na putanji u Lidl Plus aplikaciji: Više > Pomoć