1. MIKI

  MIKI

  Miki je sladak, lagan i bezbrižan momak. Zaljubljen je u Mini Maus, a njegovi najbolji prijatelji su Paja Patak i Šilja.

 2. ELZA

  ELZA

  Elza može da stvori led i sneg svojim magičnim moćima. Kada je pobegla iz Arendela, njene ledene moći zarobile su Kraljevstvo Arendela u večnoj zimi. Uz pomoć Ane i njenih prijatelja, Elza počinje da prihvata sebe i svoje moći.

 3. DAMBO

  DAMBO

  Dambo je razigran, nevin i zabavan slon sa veoma velikim ušima! Dambo uči da veruje u sebe i da prihvati svoju jedinstvenost. Uz pomoć magičnog pera, njegov prijatelj miš Timotije pokazuje Dambou da može da leti.

 4. PAJA PATAK

  PAJA PATAK

  Paja je energičan, pametan i zabavan prijatelj. Ima talenat da s vremena na vreme upadne u nevolje i uvek će naći način da promeni svoje načine na bolje.

 1. ALADIN

  ALADIN

  Zajedno sa svojim prijateljem Abuom, Aladin živi na ulicama Agrabe. Aladinov svet se okreće naopačke kada ga je sultanov vezir, zli Džafar, prevario da ukrade magičnu lampu.

 2. MINI

  MINI

  Mini Maus je moderna, pametna i voli da se igra sa Plutonom. Mini Maus voli Mikija, i on voli nju!

 3. ARIJEL

  ARIJEL

  Arijel je najmlađa ćerka kralja Tritona. Ona voli muziku, istraživanje, a pre svega, ljudski svet. Zaljubljena je u princa Erika i čezne da živi iznad mora...

 4. VAJANA

  VAJANA

  Avanturistička Vajana ima posebnu vezu sa okeanom, ali je pravilo njenog oca da ostane unutar grebena. Kada njenom ostrvu preti užasna tama, Vajana krši pravila i kreće u epsku avanturu!

 1. PETAR PAN

  PETAR PAN

  Petar Pan vodi Vendi, Džona i Majkla Darlinga na magično putovanje od Londona do Nedođije. On ih upoznaje sa likovima iz drugog sveta poput Zvončice koja posipa magičnu leteću prašinu, grupe dečaka koji nikada ne žele da odrastu i zlog kapetana broda.

 2. SNEŽANA

  SNEŽANA

  Snežana uvek pronađe svetlu stranu u svakoj situaciji. Ona voli muziku i često peva kako bi podigla raspoloženje dok radi. Ona takođe uživa u plesu dok Sedam patuljaka sviraju svoje instrumente.

 3. SIMBA

  SIMBA

  Razigrani Simba voli da istražuje Ponosnu zemlju sa svojom najboljom prijateljicom Nalom. Ptica Zazu, Mufasin savetnik, trpi mnogo zadirkivanja, ali ipak pazi na mladog lava. Jednog dana, Simba će pratiti kraljevske otiske šapa svog oca Mufase.

 4. STIČ

  STIČ

  Stič je jedinstven u svemiru kao što je Lilo na Zemlji. Stič nema moć nad svojom unapred programiranom željom da uništi... sve dok ne pronađe jednu stvar koju nikada ranije nije znao: kakav je osećaj biti deo porodice.

 1. ZVONČICA

  ZVONČICA

  Pametna, brza i sposobna, vila Zvončica je Piterova pomoćnica. Njen sićušni rast nasuprot je njene ogromne moći, kao što je sposobnost da omogući drugima da lete tako što ih pospe svojom magičnom prašinom.

 2. TIJANA

  TIJANA

  Otkako je naučila da kuva od svog oca, ambiciozna Tijana sanja da otvori sopstveni restoran. Postoji samo jedna poteškoća u ispunjenju njenog sna; posle poljupca ona se pretvara u žabu.

 3. VINI PU

  VINI PU

  Zajedno sa svojim prijateljima Praslinom, Tigrom i Zehokopom, Vini Pu živi u stoletnoj šumi. Vini Pu je umiljat, simpatičan, dobar medved koji je fasciniran i zadivljen svime oko sebe, i sa slatkom opsesijom: medom.

 4. PEČ

  PEČ

  On je jedan od 15 štenaca Ponga i Perdite. On je mlado, mršavo štene koje je dobilo ime po velikoj, crnoj mrlji na njegovom desnom oku.