Jednostavno. Bolje. Povoljnije.

IZDVAJAMO OVE NEDELJE

Nova Pazova, 07.03.2024.

OBAVEŠTENJE POTROŠAČIMA:

Nemački proizvođač Molkerei Gropper GmbH & Co. KG povlači proizvod

„Solevita Smoothie Red Genius, 250 mL“


Kompanija Lidl Srbija obaveštava da nemački proizvođač Molkerei Gropper GmbH & Co. KG javno povlači proizvod „Solevita Smoothie Red Genius, 250 mL“ sa rokom upotrebe 12.3.2024. Razlog opoziva je to što predmetni proizvod sadrži sok od aronije, u kome je otkriven povišen nivo mikotoksina (Patulina). Pomenuti mikotoksin proizvode gljivice i može izazvati određene stomačne tegobe, stoga molimo potrošače da obrate pažnju na ovu objavu i da ne konzumiraju predmetni proizvod.

Proizvod „Solevita Smoothie Red Genius, 250 mL“ sa rokom upotrebe 12.3.2024 je prodavan od strane Lidl Srbija KD, a kako kompanija kontinuirano i revnosno vodi računa o zaštiti svojih potrošača, Lidl Srbija je odmah povukao predmetni proizvod iz prodaje.

Kao odgovorna kompanija, kojoj su zdravlje potrošača i transparentno poslovanje prioriteti, Lidl Srbija u najkraćem roku obaveštava potrošače da ukoliko su kupili ovaj proizvod sa pomenutim rokom upotrebe, isti mogu da vrate u bilo koju Lidl prodavnicu. Povrat novca će biti izvršen i bez dostavljenog računa.

Obaveštenje se odnosi isključivo na proizvod „Solevita Smoothie Red Genius, 250 mL“ sa rokom upotrebe 12.03.2024, ostali rokovi upotrebe ovog proizvoda nisu ugroženi. Obaveštenje se ne odnosi na druge proizvode koji se prodaju u prodavnicama Lidl Srbija, kao ni na ostale proizvode proizvođača Molkerei Gropper GmbH & Co. KG.

Kompanija Lidl Srbija se izvinjava zbog nastale neprijatnosti i zahvaljuje se na razumevanju.


Preuzmi informacije u PDF-u