SVAKODNEVNA KUPOVINA: NIKAD LAKŠA

Planer vam je ispunjen poslovnim i privatnim aktivnostima?  Znamo, zato činimo vaš život i kupovinu jednostavnim!

 

DOBRO DOŠLI U LIDL!

Svesni smo koliko je važno da ne gubite vreme na traženje parking mesta, zato svaka Lidlova prodavnica ima svoj parking, namenjen isključivo svojim potrošačima. Tu je i asortiman koji se svakodnevno proširuje, kako bi na jednom mestu mogli da pronađete sve što vam je neophodno za vašu svakodnevicu, uvek sveže i vrhunskog kvaliteta. Sama kupovina protiče brzo zbog naprednog sistema brzih kasa jer kod nas važi pravilo otvaranja nove kase kada je više od 3 potrošača u redu!

Vidimo se i sutra

SVEŽINA KOJOM SE PONOSIMO

Ima li nečeg lepšeg od mirisa svežeg peciva ili ukusnog voća za užinu? Znamo koliko je važno uživati u svežim namirnicama svakoga dana i zato garantujemo da vas u Lidlu čekaju uvek sveže namirnice koje su tu da vam pomognu u kreiranju svih obroka za vas i vašu porodicu, bilo da tražite sastojke za ,,jelo na brzinu’’ ili možda čak pripremate slavlje.

Vidimo se i sutra

ŠIRINA ASORTIMANA

U našoj prodavnici ćete pronaći: preko 80 proizvoda u Lidlovoj mesari, više od 110 proizvoda na Lidlovoj pijaci, preko 55 proizvoda u Lidlovoj pekari, kao i preko 60 Bio Organic namirnica u stalnoj prodaji. Oduševiće vas i naša široka ponuda neprehrambenog asortimana u koji se ubrajaju garderoba, alat, baštenska oprema, oprema za auto, kupatilo, kuhinjski aparati i još mnogo, mnogo toga!

Sertifikati

SERTIFIKATI

Ponosni smo na odlikovanja poput ,,QUDAL – QUality meDAL 2020/2021’’, zlatne medalje za vrhunski kvalitet dodeljene upravo od strane potrošača, ali i ,,Best Buy Award’’ oznake u čak 20 kategorija, pri čemu potrošači doživljavaju Lidlove robne marke kao najbolju vrednost za novac.

Hvala vam na tome!