МАЛИ ЗАНАТ ВЕЛИКА СТРАСТ

Лидл вам представља мале српске занате из свих крајева наше земље! У току ове краткотрајне понуде, позивамо вас да пробате специјалитете традиционалних произвођача,  како би подржали све оне који са пуно страсти креирају најлепше укусе  са неизоставним зачином – духом нашег детињства!

Mali zanata - centralna srbija

ЦЕНТРАЛНА СРБИЈА

ОВЕ НЕДЕЉЕ, ЛИДЛ ВАС ВОДИ У ЦЕНТРАЛНУ СРБИЈУРЕГИЈА КОЈА ЈЕ НАЈГУШЋЕ НАСЕЉЕНА У НАШОЈ ЗЕМЉИ И У КОЈОЈ СЕ ЖИВИ ДОСТА БРЗО ЈЕ ИСТОВРЕМЕНО И РЕГИЈА У КОЈОЈ СЕ УЖИВА СВИМ ЧУЛИМА! ЊЕНЕ ШУМОВИТЕ ПЛАНИНЕ, КОЈЕ СУ ДО СКОРО ЧУВАЛЕ ТАЈНЕ МАЛИХ ЗАНАТА, САДА ИХ СВЕ ВИШЕ ОТКРИВАЈУ МЛАЂИМ ГЕНЕРАЦИЈАМА КОЈЕ ЖЕЛЕ ДА УЧЕ И СТВАРАЈУ НЕШТО СВОЈЕ.

УЖИВАЈТЕ У УКУСИМА ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ!

Kings shop

КИНГС ШОП

УПОЗНАЈТЕ БЕОГРАДСКЕ КОРАЏИЈЕ

У срцу Дорћола, међу модерним локалима, куца срце старог српског кораџијског заната, до ког нас води један од најлепших мириса на свету: мирис топлог теста. Коста, власник овог краљевског бренда, припада четвртој генерацији кораџија у својој породици и заједно са свим члановима, вредно ради на његовој причи.

 

Дара Јордановски

лепша половина
кораџијског заната

Kompas pivo

КОМПАС ПИВО

И ПИВО И ЉУБАВ

Некада је срце оно које креира нашу будућност – и то Џејсон, власник престоничке пиваре, јако добро зна. Пратећи једну девојку из Врања, која му је сада супруга, преселио се из Лос Анђелеса у Београд и решио да започне један сасвим нови живот, правећи аутентична пива. Да је љубав главни покретач овог бизниса говори и његов однос према послу: за своје сараднике воли да каже да су му као породица, која расте заједно сa његовим занатом. Зато, када год сте у прилици, свратите код њега на пиво и причу – а у међувремену, пробајте укусе које је припремио за вас.

Џејсон Даглас Пол

пилот свог бренда

Kompas pivo
Kozica

БРЕНД КОЗИЦА

ПАЖЊА: НИЈЕ ЗА ЈЕЛО, ВЕЋ ЗА ТЕЛО!

На месту где су се годинама рађали чланови ове вредне породице, сада се рађа један прелеп бизнис везан за сапуне и козметику од козјег млека. Петар и Павле, близанци са пуно страсти према послу, али и према животу, дају све од себе да ова млада производња расте сваким даном и сваким сатом који се уложи у њу. Козје млеко, заједно са природним биљним уљима и неколико капи етеричних, стварно пријају кожи!

 

Петар Стевановић

један од оснивача бренда Kозица

Moc planine

МОЋ ПЛАНИНЕ

НАЈМОЋНИЈЕ ОД ПРИРОДЕ

Понекада је једна теглица домаћег ајвара сасвим довољна да нас инспирише да се вратимо својим коренима. Тако је и почела прича бренда Моћ Планине и породице Живановић која стоји иза њега. Од живота у граду, до повратка у родни Брус близу Копаоника и припреме специјалитета од воћа и поврћа, на традиционалан начин, њихов пут је био узбудљив – и још увек траје!

Александра Живановић

моћна подршка целе породице

Moc planine
Stemina

ВИНАРИЈА СТЕМИНА

ОСЕТИТЕ ИСТОРИЈУ ВИНА СВИМ СВОЈИМ ЧУЛИМА

Ако је вино дар од богова, породица је дар од судбине. Вина винарије Стемина (од имена наследника Стефан и Мина), која своју целокупну производњу заснива на раду у винограду у родном Трстенику, у себи носе укус историје, док преданост и присност коју ова породица пружа, осећа свако ко реши да их проба. Од првог грозда до богате чаше, ова вина настају са пуно страсти према свим аспектима живота.

породица Пантић

познаваоци правог вина

Више производа из Централне Србије у нашој понуди

Green goody
Den jut organic
Imperium capra
Mijailovic
Moje gnezdo
PB baril
HOF
Vojvodina

ВОЈВОДИНА

САМО ОВЕ НЕДЕЉЕ, ЛИДЛ ВАС ВОДИ У ВОЈВОДИНУ! РЕГИЈА У КОЈОЈ СЕ ПРЕПЛИЋУ МНОГЕ КУЛТУРЕ, А СА ЊИМА И БОГАТА ГАСТРОНОМСКА НАСЛЕЂА, ПОСЕДУЈЕ ЧАК 84% ТЕРИТОРИЈЕ ПРЕКРИВЕНЕ ПЛОДНОМ ЗЕМЉОМ. ЗА ЊУ СЛОБОДНО МОЖЕМО ДА КАЖЕМО ДА ЈЕ БАШТА СРБИЈЕ, У КОЈОЈ ЦВЕТАЈУ МНОГИ ЗАНАТИ ВЕЗАНИ ЗА ПРОИЗВОДЊУ ХРАНE.

УЖИВАЈТЕ У УКУСИМА ВОЈВОДИНЕ!

Mesoprodukt Vojvodina

МЕСОПРОДУКТ

БРАЧНИ ПАР СА МИСИЈОМ

Драгану и  Жику Михајловић можете срести широм Србије – они имају своје приколице са којима обилазе сајмове, манифестације али и своје купце,
упознајући их са својим породичним бизнисом који живи већ преко четрдесет година. Овај начин покретне продаје је једна од многих иновација које су заједничким снагама увели, док су јако поносни на квалитет својих сухомеснатих производа од чистог меса и природних зачина, сушених на буковом диму.

Драгана и Жика Михајловић

поносни наследници породичног бизниса

Mlekara Farmer Vojvodina

МЛЕКАРА ФАРМЕР

СИР КОЈИ ПОПРАВЉА РАСПОЛОЖЕЊЕ

Занат који се преноси са генерације на генерацију, а најпре са свекрве на снајку, данас води насмејана Зорица којој је највеће задовољство уношење новина у породични посао и упознавање купаца са различитим врстама сирева које је могуће креирати када слушате своју машту!

Зорица Радишић

весела мајсторица заната

Mlekara Farmer Vojvodina

СПЕЛТА ЈЕВТИЋ

ЉУБАВ КОЈА РАСТЕ У СВАКОМ ЗРНУ ЖИТАРИЦЕ

Наследивши зрна и начин рада од господина који их је са спелтом и упознао, 2008. године брачни пар Ратка и Драшко се враћају из Аустрије у Србију, на своју велику срећу, и почињу са гајењем ове укусне  житарице у Душковом родном Бачком Градишту.

 

Ратка и Душко Јевтић

власници са визијом

Vrtlari

ВРТЛАРИ

ДИВАН СПОЈ ВОЋА И ПОВРЋА

Из војвођанских башта право до наших столова јесте пут воћа и поврћа које прати будно око Бранислава.  Његова мисија је креирање слатких и сланих задовољстава на традиционалан начин, али и  пружање прилике за зараду теже запошљивим друштвеним групама, које он окупља под једним, дивно осмишљеним брендом.

Бранислав Секулић

млади газда старог заната

Vrtlari

Више производа из Војводине у нашој понуди