Када се чиста љубав према нашој земљи споји са жељом да се очува традиција и уједно понуди квалитетни асортиман, онда добијете дивни спој домаћих производа, које од сада можете да пронађете у сталној понуди Лидла под именом ,,С љубављу, домаће”.

,,С љубављу, домаће” је линија створена тако да оправда своје име, креирана са пуно љубави и посвећености вредних занатлија наше земље и направљена од квалитетних сировина са свих страна Србије. Било да је у питању домаћи кајмак, малина, сир или сушено месо које волите, од сада ваше омиљене домаће производе можете увек да пронађете у најближем Лидлу.

Бренд ,,С љубављу, домаће” испуњава највише Лидлове критеријуме контроле квалитета. Целокупна линија производа представља резултат пажљивог ослушкивања тога шта Лидлови потрошачи желе да виде у сталној понуди, као и личне иницијативе компаније да на сваки начин подржи и омогући асортиман домаћих производа. Куповином производа ,,С љубављу, домаће”, осим што бирате укусе свог детињства, уједно подржавате и:

  • Раст асортимана домаћих производа у Лидлу
  • Сигуран пласман домаћих производа широм Лидл продајног ланца
  • Очување гастрономске традиције и културе Србије  

И зато када свратите у Лидл, изаберите најукуснији начин да са најдражима поделите љубав према земљи коју волимо. Пробајте нову Лидлову линију припремљену тако да се и традиција задиви.

С љубављу, домаће!

 

Jogurt

Jогурт 1 кг са 4 % м. м.

Направљен од млека које сваког дана стиже са фарми Шумадије и Поморавља.
Jогурт се препознаје и издваја својим јединственим укусом и свежином.
Свеж јогурт, С љубављу, домаће јогурт!

Mileram

Милерам 400 г са 22 % м. м.

Кремаста текстура, кисела нота и пуноћа млечног укуса, основне су карактеристике милерама.
Свеже. Укусно. Изврсно. Осетите укус домаћег кремастог милерама!

Sir

Шумадијски млади сир 800 г са 25 % м. м.

Сир од давнина спада у ред највреднијих намирница, па је логично да је толико популаран и чест у исхрани.
Шумадијски млади сир, као ретко која природно настала храна, се може користити и користи се непосредно, без икакве претходне припреме у свим врстама и деловима оброка. Такође, са њим или од њега се могу правити и праве се најразличитија јела, која српску кухињу чине препознатљивом. Има врло високу прехрамбену вредност као извор највреднијих беланчевина, масти, минерала и посебно врло важног калцијума, готово свих витамина и умерену калоричност.

Mleko

Свеже млеко 1 л са 4 % м. м.

Свеже млеко стиже сваког дана.
Настављајући традицију из времена када су наши млекари млеко чували у стакленим боцама и разносили од врата до врата, свакодневно бринемо да оно данас буде здраво, укусно и свеже. Млеко са фарми Поморавља и Шумадије.

Knedle

Кнедле са малинама

А сада је време за најслађи део!
Један од омиљених старинских слаткиша из детињства у који смо додали посебан укус домаће малине.
Док осећате све те старе-нове укусе уживајте у савршеној хармонији.