PRVI SAVREMENI DISKONTNI LANAC U SRBIJI

Jednostavno.
Bolje.
Povoljnije.
Video 1
Video2
Video3

Tematske nedelje

 

 

 

Vrhunski kvalitet po najpovoljnijoj ceni

"Tvoja Lidl cena" je lako uočljiva jer za vas uvek imamo spremne proizvode vrhunskog kvaliteta, koje po povoljnoj ceni možete kupiti u Lidlu. Nema dana bez prave ponude u Lidlu.

"Tvoja Lidl cena" je vaš najbolji prijatelj sjajne kupovine!

 

 

Lidl

Lidl nije samo hrana

Mislili smo na sve vaše potrebe. Zato se trudimo da u našim prodavnicama pokrijemo sve robne kategorije koje se na nedeljnom nivou menjaju. Tako uvek možete pronaći nešto novo što će oplemeniti vaš dom, ulepšati vašu baštu, omogućiti da pratite sve modne trendove, obezbediti vašoj deci školski pribor ili vas osposobiti da budete sam svoj majstor. Naravno to nije sve – pratite naše ponude, a mi vam garantujemo prijatna iznenađenja svake nedelje!

Lidl tekstil

Tematske nedelje

 

 

Kvalitet se po sertifikatu poznaje

Da naši proizvodi nisu samo udobni već i sigurni za korišćenje dokazuju naši mnogobrojni sertifikati! Ovo su samo neki od mnogih koji su prepoznati u celom svetu, a mi vam ih sa ponosom predstavljamo!

 

 

Tematske nedelje

Kvalitet
Oeko
Tencel
EcoVero
Gots
FSC

Tematske nedelje

 

Tematske nedelje su ono po čemu je Lidl poznat. Svake nedelje vodimo vas u različite krajeve sveta i pružamo vam savršen spoj tradicionalnih i egzotičnih ukusa. Budite brzi jer proizvodi iz ove ponude nisu deo stalnog asortimana i brzo nestanu sa polica. Spremite se da zaplovite s nama svakog četvrtka u neku novu nacionalnu kuhinju. Pronađite omiljene specijalitete iz mediteranskih kuhinja u našim nedeljama Španije, Italije ili Grčke. Ako ste ljubitelji tradicionalne nemačke kuhinje, naša alpska nedelja biće pravi pogodak za vas. Francuska? Amerika? Britanija? Svakoj smo posvetili neku nedelju u godini. Ako ipak volite nešto drugačije tu su poslastice Bliskog i Dalekog istoka. Mislili smo na svačiji ukus. 
Međutim, to nije sve. Pored kulinarskih putovanja, spremili smo i teme kao što su čišćenje, kuvanje, zdrava ishrana i još mnogo toga. Pratite nas i zaljubite se u svoju omiljenu nedelju.

Tematske nedelje