SVRATITE U LIDL, KO ZNA KOGA ĆETE SRESTI!

Neko kupuje u Lidlu jer je jednostavno, brzo i pristupačno. Neko, jer voli sveže proizvode. Neko, jer ga miris pekare mami. Neko, jer pronađe baš sve sa spiska. A neko, jer se tamo oseća kao kod kuće.

Deki

Dejan Savić je navikao na vrhunske rezultate i veliki trud kako bi se došlo do šampionskih rezultata. Upravo zato, Dejan bira Lidl mesaru kao svoj omiljeni teren za nabavku svežeg mesa.

U Lidl frižideru ćete uvek naći svežu piletinu, ćuretinu, jagnjetinu, prasetinu ili ribu. I to ne samo da će biti vrhunski sveže, već će nositi i sjajnu Lidl cenu koja podrazumeva da mi nikada ne štedimo na kvalitetu – samo ćete vi štedeti pri kupovini.

Sveže meso odabranih proizvođača stiže svakog dana kod nas. Skladištimo ga na propisanoj temperaturi, čuvamo njegovu idealnu higijensku ispravnost, lepo ga sečeno, pakujemo i spremamo za vašu jednostavnu pripremu.

PT

Svežina našeg voća i povrća garantuje vitaminsku punoću i besprekoran ukus. Transparentno poreklo, svakodnevna isporuka i optimalna temperatura čuvanja su ključ visokog kvaliteta plodova naše pijace, ali ne i visoke cene. Jer Tvoja Lidl cena uvek daje mnogo, a ne košta puno!

A kada se tako lepe i zdrave stvari spoje, one privuku i mnoge zaljubljene parove. Recimo, naš dragi par, Tamaru Dragičević i Petra Bančinu kojima je Lidl kupovina romantičan ritual. 

Deki

Zašto Zoran Kesić kupuje baš u Lidlu? Zato što, bez obzira koliko dugačak spisak njegova supruga sastavi, on kupovinu u Lidlu uvek završi brzo – parking je obezbeđen, a asortiman je dovoljno širok.

On obožava da isprobava nove ukuse inspirisane različitim internacionalnim kuhinjama i voli da usput nauči i po neku novu, komplikovanu reč!

A kad svoja kolica napuni do vrha – stiže na naše kase gde za tili čas i po tvojoj Lidl ceni završi sve na opšte zadovoljstvo!

Poseti nas u Lidlu, nikad ne znaš koga ćeš sresti!

 

Deki

Seka se u Lidlu oseća kao kod kuće, sve joj je poznato i tačno zna gde se šta nalazi! Proizvodi su organizovani logično, a asortiman se upotpunjuje na nedeljnom nivou.

Zato Seka u Lidlu lako nađe sve što joj je potrebno za svakodnevnu kupovinu, ali i za specijalne prilike kao što su rođendani, slave i praznici.

U Sekinoj kući nema redova, pa ih nema ni u Lidlu: na kasama sve teče glatko i očas posla!  Kao šlag na tortu, na kraju klikne na Lidl Plus ponude ili kupone, pa još i uštedi!

Posetite nas u Lidlu, nikad ne znate koga ćete sresti!

 

Marija

Zašto Mariju možete sresti baš u našoj pekari?

Marija je veliki obožavatelj svežih peciva. Ona dobro zna da su pekarski proizvodi u našim pekarama:

  • UVEK SVEŽE PEČENI
  • PROIZVEDENI OD KVALITETNIH I PAŽLJIVO ODABRANIH ZRNA ŽITARICA
  • RAZNOVRSNI - IMAMO VIŠE OD 50 VRSTA PECIVA U PONUDI

I sve to po tvojoj Lidl ceni!