Sicilijansko mlado vino

Digitalni račun ti je dostupan u Lidl Plus aplikaciji za svaku kupovinu za koju si skenirao svoju Lidl Plus digitalnu karticu na kasi. 

Istoriji računa možeš pristupiti preko ikonice na dnu početnog ekrana, iz dela ,,Više’’, kao i iz Pregleda kupovine . 

Sicilijansko mlado vino

Iz pregleda kupovine možeš pristupiti računu koji se odnosi na datu kupovinu.

Sicilijansko mlado vino

Pregled obavljenih transakcija je sada veoma jednostavan i trajno se čuva. U istoriji računa, klikom na „obeleži“ možeš označiti transakcije kao „omiljene“ i one će se prikazivati i u posebnom delu „omiljeni“. Takođe, transakciju možeš označiti kao omiljenu, jednostavnim klikom na zvezdicu u gornjem delu samog računa. Podaci o broju iskorišćenih kupona takođe su ti prikazani u pregledu obavljenih transakcija. 

Sicilijansko mlado vino

Transakcije možeš obrisati iz pregleda i podeliti sa drugim osobama uz pomoć opcije podeli (opcije su dostupne klikom na tri tačke u gornjem desnom uglu računa). 

 

Sicilijansko mlado vino

Uz digitalni račun ti je olakšan povrat proizvoda. Fiskalni račun u papirnoj formi ti više nije neophodan za obavljanje povrata. Jednostavnim skeniranjem prvog QR koda sa vrha računa koji se nalazi ispod naziva Kopija računa, možeš izvršiti povrat proizvoda. 

 

Sicilijansko mlado vino

Ukoliko uradiš povrat proizvoda, pojaviće ti se „Kopija za povrat“ u produžetku digitalnog računa. Na telefonima sa Android operativnim sistemom, boja slova na kopiji za povrat će biti crna, dok će na telefonima sa iOS operativnim sistemom boja biti crvena. Boja ne utiče na funkcionalnost opcije za povrat.  

Sicilijansko mlado vino

QR kod na dnu računa služi za mogućnost provere računa kod poreske uprave.

 

Čuvanje digitalnih računa može biti usklađeno sa zakonskom obavezom čuvanja računa. U aplikaciji trenutno možeš sačuvati neograničen broj digitalnih računa.