LP

Preuzmi Lidl plus aplikaciju!

Preuzmi, registruj se i počni da štediš.
Video tvoja digital kartica
Lidl plus

Šta je Lidl Plus?

 

 

Lidl Plus je tvoja digitalna kartica lojalnosti, koja ti donosi različite benefite i pogodnosti svake nedelje. Skeniraj karticu na kasi prilikom svake kupovine i uživaj u uštedama.

Nedeljni kuponi

Nedeljni kuponi

 

 

Svake nedelje imaš priliku da uživaš u ekskluzivnim kuponima. Treba samo da ih aktiviraš u Lidl Plus aplikaciji i da ih iskoristiš na kasi skeniranjem svoje Lidl Plus digitalne kartice.

Digitalni letak

Digitalni letak

 

 

Budi uvek u toku, čak i kada nisi pored računara: uz opciju Digitalni letak imaćeš pristup svim ponudama, čak i sa mobilnog telefona.

Grebalica

Grebalica

 

 

Svaki put kada na kasi skeniraš svoju Lidl Plus digitalnu karticu prilikom kupovine, dobićeš jednu Grebalicu. Svaka Grebalica ti donosi jedan dodatni kupon na neke od tvojih omiljenih proizvoda iz našeg asortimana.

 

Pronađi prodavnicu

Pronađi prodavnicu

 

 

Ova opcija ti omogućava da izabereš tvoju omiljenu Lidl prodavnicu, koju vrlo lako možeš da promeniš u svakom trenutku, bez obzira gde se nalaziš. Izborom omiljene prodavnice možeš uvek lako da proveriš njeno radno vreme, koliko je trenutno potrošača u toj prodavnici, ali i da pomoću putokaza nađeš najbliži put do nje. Ponude i kuponi koji se pojavljuju u Lidl Plus aplikaciji ne zavise od izbora omiljene Lidl prodavnice.