Pekara

Lidlova pekara

Pšenični, kukuruzni i ražani ukusi koji se tope u ustima su savršen početak vašeg dana. Dođite do Lidlove pekare i sami odaberite bavarske perece, čuvenu belgijsku poslasticu sa pekan orasima, mirisni kroasan sa 24 % maslaca ili naš stari, dobri burek. Hrskava i sveža energija za celo jutro! Iz raznovrsne ponude hlebova naročito smo ponosni na hleb sa 85 % raži, hranljiv, ukusan i pogodan za sve režime ishrane. Tu je i hleb prepun najrazličitijeg semenja, a treći među jednakim je i naš kukuruzni hleb. Svakoga dana u našim prodavnicama sve se peče više puta dnevno! Koncept svežeg peciva u Lidlu postoji više od 10 godina i predstavlja jedno od naših najbitnijih načela koga se strogo držimo. U našoj pekari važi pravilo samoposluživanja. Samo stavite rukavicu, uzmite hvataljku i izaberite šta vam se najviše dopada.

Uvek sveže pečeno!

Uvek sveže pečeno!

Neodoljivi miris sveže pečenih pekarskih proizvoda dočekaće vas u Lidlovim prodavnicama baš svaki dan. Naša peciva i hlebovi proizvedeni su od pažljivo odabranih i kvalitetnih zrna žitarica. Kako bismo vam omogućili da u svakom trenutku uživate u ukusima, pečemo ih u našim prodavnicama nekoliko puta dnevno! Tako vam garantujemo da su naši proizvodi uvek sveži, hrskavi i neodoljivo mirisni.  

Hleb

Miriše na dom

Hleb je osnova i ono što okuplja porodicu. Zato su hlebovi u Lidlu ne samo uvek sveži, već i raznovrsni! Samo najkvalitetnija zrna žitarica i umeće vrednih ruku umešeni su u svaku veknu koja izlazi vruća i mirisna iz pećnica u Lidlovoj pekari. Isprobajte one koji su po vašem ukusu, onako kako vi i vaši najbliži volite!

Hleb
Slani junaci

Omiljeni slani junaci

Fine perece, peciva od lisnatog testa, burek, pogačice, kifle i kroasani samo su deo uvek svežeg Lidlovog pekarskog asortimana. Na vama je da odaberete ono što vam je najzanimljivije.

Slatki svet peciva.

Slatki svet peciva

Sveža slatka peciva će obogatiti vaše obroke i dati vam energiju u kojoj ćete uživati. Veliki broj kombinacija u kojima ćete pronaći svakodnevnu radost i uživanje je pred vama. Lidlova pekara je vaš izlog u slatki svet peciva - vaše je samo da zavirite i probate.

Slatki svet peciva.