Lidlova pekara

Pšenični, kukuruzni i ražani ukusi koji se tope u ustima su savršen početak vašeg dana. Dođite do Lidlove pekare i sami odaberite bavarske perece, čuvenu belgijsku poslasticu sa pekan orasima, mirisni kroasan sa 24 % maslaca ili naš stari, dobri burek. Hrskava i sveža energija za celo jutro! Iz raznovrsne ponude hlebova naročito smo ponosni na hleb sa 85 % raži, hranljiv, ukusan i pogodan za sve režime ishrane. Tu je i hleb prepun najrazličitijeg semenja, a treći među jednakim je i naš kukuruzni hleb. Svakoga dana u našim prodavnicama sve se peče više puta dnevno! Koncept svežeg peciva u Lidlu postoji više od 10 godina i predstavlja jedno od naših najbitnijih načela koga se strogo držimo. U našoj pekari važi pravilo samoposluživanja. Samo stavite rukavicu, uzmite hvataljku i izaberite šta vam se najviše dopada.

Uvek sveže pečeno!

Neodoljivi miris sveže pečenih pekarskih proizvoda dočekaće vas u Lidlovim prodavnicama baš svaki dan. Naša peciva i hlebovi proizvedeni su od pažljivo odabranih i kvalitetnih zrna žitarica. Kako bismo vam omogućili da u svakom trenutku uživate u ukusima, pečemo ih u našim prodavnicama nekoliko puta dnevno! Tako vam garantujemo da su naši proizvodi uvek sveži, hrskavi i neodoljivo mirisni.  

Miriše na dom

Hleb je osnova i ono što okuplja porodicu. Zato su hlebovi u Lidlu ne samo uvek sveži, već i raznovrsni! Samo najkvalitetnija zrna žitarica i umeće vrednih ruku umešeni su u svaku veknu koja izlazi vruća i mirisna iz pećnica u Lidlovoj pekari. Isprobajte one koji su po vašem ukusu, onako kako vi i vaši najbliži volite!

Omiljeni slani junaci

Fine perece, peciva od lisnatog testa, burek, pogačice, kifle i kroasani samo su deo uvek svežeg Lidlovog pekarskog asortimana. Na vama je da odaberete ono što vam je najzanimljivije.

Slatki svet peciva

Sveža slatka peciva će obogatiti vaše obroke i dati vam energiju u kojoj ćete uživati. Veliki broj kombinacija u kojima ćete pronaći svakodnevnu radost i uživanje je pred vama. Lidlova pekara je vaš izlog u slatki svet peciva - vaše je samo da zavirite i probate.