Lidlova mesara

Lidlova mesara

Svakodnevna isporuka uvek svežeg mesa je ono što nas čini prepoznatljivim i jedinstvenim. U našem Lidl frižideru naći ćete uvek svežu piletinu, ćuretinu, jagnjetinu ili prasetinu. Začinite obrok sa malo mašte i ljubavi i vaša trpeza će postati novo hedonističko mesto.

Naše meso je pakovano najsavremenijom tehnologijom, koja u potpunosti čuva svežinu. Lepo isečeno, sigurno zapakovano, meso ostaje sveže i spremno za jednostavnu pripremu. Optimalna temperatura i zaštitno atmosfersko pakovanje garantuju higijensku ispravnost i kvalitet.

Insistiramo na svežini i kvalitetu i na tome se gradi temelj našeg uspešnog poslovanja.

Uživajte u svakom zalogaju i otkrijte svežinu našeg gastro kutka.

Sočno, sveže, ukusno!

SVAKODNEVNA ISPORUKA MESA

Samo najsvežije meso odabranih proizvođača stiže svakog dana kod nas. Reč je o osetljivoj namirnici čija svežina uvek mora biti vrhunska i zato naše meso brzo dolazi do vas, ne gubeći na kvalitetu. Svaka vrsta mesa skladišti se na propisanoj temperaturi koja garantuje idealnu svežinu i higijensku ispravnost, prolazeći višestruke kontrole. Ako treba i više puta!

PREKONTROLISAO INMES

Garanciju kvaliteta označava Inmes sertifikat. Institut za higijenu i tehnologiju mesa sa 60-godišnjim iskustvom rada u kontroli mesa garantuje kontrolisan proces proizvodnje „od njive do trpeze”, uz redovan nadzor uslova proizvodnje kod dobavljača.

HIGIJENSKO PAKOVANJE

S ciljem omogućavanja i održavanja kvaliteta i svežine, meso iz Lidla pakovano je u posebnim pakovanjima koja vam garantuju da je sveže i sigurno, a uz to i praktično - jednostavno ga uzmete iz frižidera bez čekanja u redu. 

          

Sveze meso

Sveže meso vredno svakog recepta

Bilo da se odlučite za svinjetinu ili teletinu za vaše gastronomske užitke, možete biti potpuno sigurni da će vaša jela odisati svežinom koju vam garantuje Lidlova mesara. U Lidlu, sve je na jednom mestu. Pronađite ono što će vaš ručak, roštilj, velika i mala slavlja učiniti gozbom koja se pamti.

Sveze meso
Piletina

Mmmm... Piletina odličan izbor svakog dana

Kad god poželite jelo sa piletinom, otvara vam se ogroman broj mogućih kombinacija, jer se piletina savršeno slaže uz sve što vam padne na pamet. Da li je pržiti, dinstati, pohovati ili jednostavno ispeći u rerni? Ukoliko povedete računa da izaberete svežu piletinu proverenog kvaliteta i posvetite joj pažnju na pravoj temperaturi, uzvratiće vam bogatstvom ukusa u kojem će uživati cela porodica. Zato izaberite svežu piletinu u Lidlovoj mesari i prepustite se inspiraciji!   

Riba uvek zdrav i ukusan izbor

Riba je hrana puna kvalitetnih i hranljivih sastojaka. Rečna ili morska, ona bi trebalo da bude redovan obrok na stolu svake porodice. Isprobajte nove i stare recepte sa širokim izborom ribe iz Lidla obogatite svoj meni!