Best Buy Award istraživanje potvrdilo je da Lidl proizvodi privatne robne marke nude najbolju vrednost za novac.

 

U Best Buy Award Private Label 2019/2020 istraživanju Lidl privatne robne marke, čak 20 kategorija proizvoda odabrano je od strane većine potrošača kao najbolja vrednost za novac. 

 

Lidl je ujedno odabran i od strane većine potrošača kao brend koji je najbolji primer i simbol privatnih robnih marki koje nude najbolji odnos cene i kvaliteta u Srbiji.

Lidlovi prehrambeni proizvodi koji su prvi odabir većine srpskih potrošača za najbolji odnos cene i kvaliteta su: slane grickalice, keks, čokolada, žitarice za doručak, dvopek, kornfleks, konzervisana riba, zamrznuta hrana, sladoled, konzervisano voće, konzervisano povrće, testenina, sveže pakovano meso, bio proizvodi, energetski napici. 

Srpski potrošači su takođe odabrali kao najbolje proizvode i: hranu za pse i mačke, posuđe za kuću, opremu za kućnu higijenu, kućne hemikalije za čišćenje, kao i prašak za veš.

Best buy

 

Ovo nezavisno istraživanje Best Buy Award Private Label 2019/2020 o najboljem odnosu cene i kvaliteta ponude privatnih robnih marki u Srbiji prema mišljenju, iskustvu i odabiru lokalnih potrošača sprovela je internacionalna istraživačka kuća ICERTIAS.

Zahvaljujući pomenutim osvojenim pozicijama, Lidl ima pravo da sa ponosom nosi prestižne oznake „Best Buy Award - Br. 1 - najbolji odnos cene i kvaliteta“ za osvojene kategorije.

Hvala Vam što smo
Vaš prvi izbor!